Våra Tjänster

Transporter

TUNGTRANSPORT

Vi transporterar årligen bilar och tyngre fordon/maskiner i Sverige och Europa för både företag och privatpersoner. Leverans till dörr eller företag och vice versa. Vi är lösningsorienterade! Typ av transporter som vi transporterar är: bilar, maskiner, bussar, motorcyklar, husbilar etc. Fordonen kan variera i storlek och skick. Vi skickar en offert efter er förfrågan.

Transport till Event

Vi är specialister med lång erfarenhet på att transportera bilar till och från racingevent inom Sverige och Europa. Med hjälp av våra skickliga chaufförer, goda kontakter och kvalitativa lastbilar får det oss att bli ett självklart val av transportör av just ert fordon.

FJÄRRTRANSPORT

Med utgångspunkt från Örebro trafikerar vi genom hela Sverige. Vi invänder oss av olika sorters fordon och kombinationer och på så sätt kan vi anpassa oss efter kundens önskemål. Vi erbjuder även Kyl, frystransporter och distribution efter kundens förfrågan.

TÄCKT TRANSPORT

Vi erbjuder täckta transporter efter din förfrågan. Kontakta oss för att få mer information kring tjänsten.

övriga tjänster vi erbjuder

ENTREPRENAD

Vi driver betongbilar för bygg och anläggningsbranschen i Örebro tillsammans med Thomas betong och kan vid önskemål hjälpa till med en prisoffert vid förfrågan.

VAD kostar din TRANSPORT?

Fyll i vårt formular och få ett personligt prisförslag från oss.

fyll i formular

Kontakta oss

Har du några frågar om din bokning eller något annat? Tveka inte på att kontakta oss.

Kontakta oss