Om oss

Alla typer av transporter

Vi på INTACT AB är ett familjeföretag med många år bakom ratten. Företaget startades 1999 med en lastbil som körde sträckor med omnejd mellan Sverige och Europa, inriktning var då biltransporter. Snabbt därpå utökades fordonsflottan då de efterfrågades fler biltransporter.

Idag har verksamheten utvecklats med över 20 lastbilar som är fördelade på de olika tjänsterna vi utökat sedan starten med bland annat Biltransporter, Tungtransporter, Godstransporter och betongtransporter.

“Vi betonar kundnytta och sätter alltid våra kunders önskemål som vår viktigaste prioritering.”

ERFARNA

När du kontaktar INTACT AB kommer du till ett företag med över 20 års erfarenhet inom olika typer av transporter och dess tjänster. Under åren har verksamheten levererat kvalitet, trygghet och snabba leveranser och det är något som vi på INTACT AB håller i än idag. Hos oss känner sig kunden trygg med den erfarenhet som vi har skapat sedan starten 1999.

FOKUS PÅ KUNDEN

Huvudfokuset har alltid varit kunderna. Vi på Intact utvecklar lösningarna som baseras på kundernas behov och värdesätter en öppen och ärlig dialog. Vi hittar den rätta lösningen på det transportuppdrag som efterfrågas – Inget är för stort eller för litet då vår prioritet är er leverans.

SERVICE & FLEXIBILITET

Vi är unika med hjälp av våra chaufförer och transportledare som ständigt identifierar möjligheter och hittar innovativa lösningar för att just din transport ska prioriteras. Ett telefonnummer och en mailadress gör att du som kund når oss fortast möjligast vid eventuella funderingar.

VAD KOSTAR DIN TRANSPORT?

Fyll i vårt formulär och få ett
personligt prisförslag från oss.

fyll i formular

kontakta oss

Har du några frågar om din bokning eller något annat? Tveka inte på att kontakta oss.

Kontakta oss